Bel snel

085 080 5446 (Zakelijk)

Sinterklaas en Roetveegpiet op bezoek in Amsterdam.

Nog maar nachtjes slapen...

en het is weer Sinterklaas!

Direct reserveren

Sinterklaas Centrale Amsterdam

Sinterklaas Centrale Amsterdam? Het zal niet lang meer duren en dan is het weer zo ver. De goedheilig man maakt zijn entree in Amsterdam. Ieder jaar weer een vrolijk, kleurrijk feest voor zowel jong en oud. Een leuke en zeker ook spannende dag vol lekkernijen en cadeaus. Ook dit jaar wordt het zeker weer een heus feest! Sinterklaas Centrale Amsterdam is dan ook dit jaar weer veelzijdig inzetbaar om het feest compleet te maken met een bezoek van de goedheiligman zelf.

Een bezoek van de echte TV-Sinterklaas (hulp Sinterklaas) aan huis samen met de altijd vriendelijke en vrolijke Roetveegpieten staat garant voor een onvergetelijk feest! Sinterklaas Centrale Amsterdam heeft goed verzorgde Sinten en Pieten die altijd ruim voldoende lekkernijen en ander lekkers bij zich hebben.

Naast het schitterende uiterlijk en het kindvriendelijke karakter van onze spelers kunt u bij Sinterklaas Huren Amsterdam uitgaan van de professionaliteit die wij eisen van onze spelers. Tevens zijn onze spelers rook en alcohol vrij.

 

Sinterklaas Centrale Amsterdam brengt al een bezoek voor slechts € 95,-

Bij de Sinterklaas Centrale Amsterdam kunt u voor slechts € 95,- een goed uitziende TV-Sinterklaas (hulp Sinterklaas) met twee goed geklede Roetveegpieten huren voor particuliere bezoeken van 15 á 20 minuten. Onze Sinterklaas en Roetveegpieten komen bij u langs en doen er alles aan het uw kinderen naar hun zin te maken. Denk bijvoorbeeld aan het samen zingen van liedjes, het dansen met de kinderen of een stukje voorlezen uit het grote boek en samen cadeautjes uitpakken, vrijwel alles is mogelijk!

Per bezoek kunnen wij ongeveer 3 tot 4 kinderen bij Sinterklaas roepen.

 

Sinterklaas Centrale Amsterdam Zakelijk

Wij zijn uiteraard ook inzetbaar voor zakelijke bezoeken. Denk daarbij aan het uitdelen van cadeaus aan uw medewerkers, of het kennis laten maken van expats met de Nederlandse cultuur of misschien toch liever een groot Sinterklaasfeest voor de kinderen van uw personeel? U kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. Voor een zakelijk bezoek willen wij u vragen een vrijblijvende offerte op te vragen.

Reserveer direct

Sinterklaas Centrale Amsterdam: Wees er snel bij en reserveer direct want vol=vol!

Direct reserveren

Tot snel! Groetjes,
Sinterklaas

Volgen u en uw gezin thuis ook het Sinterklaasjournaal? Blijf op de hoogte en bezoek de website!

Sinterklaas Centrale Amsterdam - Buitenbezoek 2
Sinterklaas Centrale Amsterdam - Buitenbezoek 1
Sinterklaas Centrale Amsterdam - Huisbezoek 1

Nu bellen (Zakelijk) Nu WhatsAppen